Βασική η Κωνιωτάκη του ΟΦΗ στη νίκη της Εθνικής Κορασίδων επί της Λιθουανίας με 5-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η 16χρονη Παρασκευή Κωνιωτάκη του ΟΦΗ ήταν βασική στη νίκη της Εθνικής Κορασίδων με 5-0 επί της Λιθουανίας για την δεύτερη αγωνιστική του Round 2 του EURO WU-17.

Με την 16χρονη κεντρική αμυντικό του ΟΦΗ Παρασκευή Κωνιωτάκη, βασική (στην φωτογραφία πάνω με το νούμερο 4 στη φανέλα) η Εθνική ομάδα Κορασίδων μετά τον θρίαμβο (5-0) επί της Μολδαβίας, νίκησε 5-0 και την οικοδέσποινα Λιθουανία, για την δεύτερη αγωνιστική του Round 2 του EURO WU-17.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, καθώς ήταν και πάλι στις βασικές επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Παπακώστα.

Η πρωτιά του ομίλου και η προσπάθεια της Εθνικής Κορασίδων να βρεθεί και πάλι στην League Α, συνεχίζεται την Πέμπτη (30/3) με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε, που έχουν κάνει επίσης το δύο στα δύο.

Για την Εθνική Κορασίδων δύο γκολ πέτυχε η Κώστα (32’, 89’) και από ένα η Φακίνου (7’), η Λαζαράκη (45’) και η Γιοβάνη (61’) με πέναλτι.

Με την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι εξής παίκτριες: Πεταλωτή, Παντερή, Κωνιωτάκη, Κιουρεξίδου (46’ Μαξ), Κώστα, Αργυρίου (74’ Μαρία-Ελένη Μούγιου), Γιοβάνη, Φανουράκη (67’ Ζάγκλη), Γιαννή (46’ Ίβιτς), Λαζαράκη (46’ Σιαφαρίκα), Φακίνου.

* Να σημειωθεί ότι το διάστημα από 03-12/04/2023, η 18χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ Αγγελική Κουκουλάκη, θα συμμετάσχει στο επίσημο τουρνουά UEFA WU19 Round 2 της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων στην Iταλία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook