Χαμαλίδου στον Athletic: “Ο ΟΦΗ δεν έχει τίποτα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ – Θέλουμε δίπλα τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διεθνής μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Ιωάννα Χαμαλίδου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την έναρξη των play offs και τους στόχους της ομάδας.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ πρόκειται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα play offs τίτλου και την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί στο γήπεδο του Κρουσώνα την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η Ιωάννα Χαμαλίδου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή Θύρα 8 αναφερόμενη στους στόχους του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννα Χαμαλίδου στον Athletic Radio 104,2

Για τα Play Offs: «Είμαστε έτοιμοι, ήταν ένας στόχος που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Ήταν το βήμα που ήθελε η ομάδα να κάνει και το καταφέραμε. Από εδώ και πέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και θα αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, που είναι ο πρωταθλητής».

Για την πορεία του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια: «Σίγουρα είναι εντυπωσιακή η πορεία που έχει κάνει ο ΟΦΗ, ειδικά μετά την πτώση στην Β’ Εθνική. Με πολλή προσπάθεια και μεράκι βρέθηκε ξανά στην Α’ Εθνική. Από εκεί και πέρα η ομάδα κάνει μόνο βήματα μπροστά, κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα. Πέρσι δεν μπήκαμε για λίγο στο Final Four και θεωρώ ότι φέτος ήταν η χρονιά που έπρεπε να κάνει το παραπάνω βήμα».

Για την φετινή σεζόν του ΟΦΗ: «Ήταν και προσωπικός μου στόχος εκτός από ομαδικός, το να βρεθούμε στα Play Offs, είναι πολύ μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ. Θεωρώ πως και τα κορίτσια είναι πολύ ευχαριστημένα από την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ήμασταν άτυχες σε κάποια παιχνίδια αλλά αυτά είναι μαθήματα».

Για τον στόχο του ΟΦΗ στα Play Offs: «Στόχος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δίνουμε την βαρύτητα που πρέπει. Πλέον είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι και θα κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια, γιατί δεν έχουμε τίποτα λιγότερο ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τα Τρίκαλα, ούτε από καμία άλλη ομάδα. Δεν υστερούμε πουθενά, έχουμε ποιοτικές παίκτριες, το τεχνικό τιμ κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, η διοίκηση είναι δίπλα μας. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για τα κορίτσια και νομίζω ότι ο σύλλογος πηγαίνει πρώτη φορά για τόσο υψηλή θέση στο πρωτάθλημα. Η παρουσία του κόσμου βοηθάει πάρα πολύ, μας υποστήριξε πάρα πολύ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τους περιμένουμε και στα Play Offs».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook