Εξαιρετικός ΟΦΗ, κόντραρε στα ίσα τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα των Play Offs της Α’ Εθνικής, κοιτάζοντας στα μάτια τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στον Κρουσώνα.

Με μία πολύ καλή εμφάνιση συνδύασε την πρώτη της παρουσία σε Play Offs της Α’ Εθνικής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που ηττήθηκε με 3-2 από τον… μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα για την 1η αγωνιστική. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε, έψαξε το γκολ, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 24΄με το σουτ της Σάμσον.

Στο 34’ ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με την Βαρδαλή, ενώ ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να μειώσει. Η ομάδα του Σταμάτη Μαματζάκη σκόραρε στο 48’ με τη Ριμπάνσκα, ανέβασε τον ρυθμό της και έπαιξε με βελτιωμένη ψυχολογία στα επόμενα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ όμως βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά, όταν στο 81’ κέρδισε πέναλτι και η Βαρδαλή το εκτέλεσε εύστοχα. Ο ΟΦΗ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι τις πολύ καλής σήμερα Ριμπάνσκα στις καθυστερήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook