Pics | Αντίο με μπάρμπεκιου για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά απο μια φανταστική σεζόν, που έφερε την ομάδα στην καλύτερη θέση της ιστορίας της στην Α’ Εθνική, τα κορίτσια του ΟΦΗ, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν, με την ευχή να μπορέσει ο ΟΦΗ, να συνεχίσει την σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Καζανάκης, ο οποίος ήταν ο στυλοβάτης της φετινής ομάδας, ευχαρίστησε τα κορίτσια του ΟΦΗ για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στο σύλλογο.

Ο Κώστας Καζανάκης μετέφερε τα συγχαρητήρια της όλης της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την φετινή πορεία της ομάδας.

Οπως είπε στα κορίτσια “τα καταφέρατε, γιατί είστε μια ωραία παρέα, μια οικογένεια. Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε φέτος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση”.

Ο Κώστας Καζανάκης, ζήτησε απο τις αθλήτριες του ΟΦΗ, να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν.

“Ήδη δουλεύουμε ένα σχέδιο για την επόμενη χρονιά για την ομάδα, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη απο χορηγούς και ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε”, ανέφερε ο Κώστας Καζανάκης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δημήτρης Μανουσάκης, ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Καζανάκη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την στήριξη στην ομάδα, όλη τη σεζόν, τοσο ηθικά, όσο και οικονομικά.

Ευχαρίστησε ακόμη, τον προπονητή Σταμάτη Μαματζάκη, αλλά και τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν.

Τέλος, ο προπονητής Σταμάτης Μαματζάκης, ευχαρίστησε διοίκηση και αθλήτριες, για την συνεργασία και ευχήθηκε ο ΟΦΗ να μπορέσει να συνεχίσει την δυναμική του παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook