Ας μιλήσουμε για τα κορίτσια του ΟΦΗ που φέτος θέλουν την στήριξη μας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ θα μπει ξανά, για ακόμα μια χρονιά, στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής φροντίζοντας να κάνει περήφανο και τον κόσμο αλλά και την ιστορία τόσων δεκαετιών που έχει πίσω του το σωματείο.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτε για το γυναικείο. Οι τίτλοι, η κατάκτηση ανόδων από τα χαμηλά (σε αντίθεση με τους άλλους μεγάλους που φρόντισαν να πάνε δια της πλαγίας οδού) με κορίτσια από την Κρήτη για να έρθει η καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία είναι κάποιοι από τους λόγους που πρέπει να νιώθουμε περήφανοι όλοι για τα κορίτσια του ΟΦΗ.

Κορίτσια που μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά στο Ηράκλειο, κορίτσια που από πολύ μικρή ηλικία (σχεδόν εφηβική) κατάφεραν να κάνουν το παραπάνω βήμα και να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα αυτομάτως θέλουν και έχουμε ανάγκη να τα στηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Ήδη τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ έχουν κυκλοφορήσει από 20 ευρώ και πάνω. Και ειδικά φέτος που γίνεται ξανά μια μεταγραφική υπέρβαση με κορίτσια που έρχονται για να δυναμώσουν το ρόστερ του ΟΦΗ, η ανάγκη για να είμαστε δίπλα τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ένα πρωτάθλημα που έχει ανάγκη και την παρουσία του κόσμου, όσο καμία άλλη προηγούμενη χρονιά. Ένα πρωτάθλημα που θα δούμε και ποδοσφαιρικά ντέρμπι όπως βλέπουμε τόσα χρόνια στους άνδρες με τον ΟΦΗ ν’ αντιμετωπίζει ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Και αν αυτοί (όπως συνέβαινε πάντα) έχουν από πίσω τους τεράστια μπάτζετ αφού δεν υπάρχει η διάθεση για χτίσιμο αλλά μόνο για “αγορά έτοιμου σπιτιού”, ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι και την ανάγκη για στήριξη του κόσμου του έχει αλλά και όλους όσους γίνεται για να τον στηρίξουν με την αγορά διαρκείας προκειμένου το γυναικείο τμήμα να μπορεί να μεγαλώνει συνέχεια και συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook