Παντζαρίδης: «Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγωνιστική για τη νίκη»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης μίλησε στο Gentikoule για την πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρών στο ΒΑΚ.

Ο Κώστας Παντζαρίδης αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες τον πρώτο προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, αφού ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Σταμάτη Μαματζάκη. Ο ΟΦΗ, που δεν αγωνίστηκε για την πρώτη αγωνιστική, αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τις Νέες Ατρομήτου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο το Σάββατο (14/10) στις 16:00 το απόγευμα, κάνοντας τη δική του πρεμιέρα στην διοργάνωση για φέτος.

Μιλώντας στο Gentikoule, ο Κώστας Παντζαρίδης έδειξε την ανυπομονησία του για τον αγώνα λέγοντας: «Ανυπομονούμε όλοι στην ομάδα για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Έχουμε καλό ρόστερ  και ελπίζω να κάνουμε ένα παιχνίδι αντάξιο του». Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει δυναμικό παρών στο ΒΑΚ, για να σπρώξει τα κορίτσια προς τη νίκη: «Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει κάθε αγωνιστική να παλεύουμε για τη νίκη. Θέλουμε το κόσμο κοντά μας!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook