Αφιέρωμα στα κορίτσια του ΟΦΗ: Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με όνειρα, ιστορία, κόσμο και προσδοκίες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ έχει καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία και το Gentikoule παρουσιάζει τις ασπρόμαυρες του Κώστα Παντζαρίδη.

Το μεσημέρι (16.00) του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται στο “Βαρδινογιάννειο” τις Νέες Ατρομήτου στην δική της πρεμιέρα στην Women’s League μιας και το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί. Λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μετά την παραίτηση του Σταμάτη Μαματζάκη τον οποίο αντικατέστηκε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστας Παντζαρίδης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν είναι άγνωστος στο γυναικείο ποδόσφαιρο μιας και στο παρελθόν είχε θητεύσει ξανά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ενώ πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ μετά την περσινή καλύτερη θέση της ιστορίας του (4η) στην μεγάλη κατηγορία, μπαίνει στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες για ακόμα καλύτερη πορεία. Άλλωστε για πρώτη φορά στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας, πρόκειται να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα σε ενιαίο όμιλο και όχι σε δύο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Σημαντικό πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ αποτελεί το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός του ρόστερ και παράλληλα έγιναν πινελιές ποιοτικών ποδοσφαιριστριών προκειμένου ν’ ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας ακόμα περισσότερο.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ελισάβετ Αποστολάκη
Αλεξάνδρα Στανίνου

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ιωάννα Σηφάκη
Αγγέλα Κουκουλάκη
Μαρία Κατιρτσίδου
Ελένη Παπακωνσταντή
Κωνσταντινα Ξυλούρη
Μαρία Πατερνά
Σοφία Γουνάκη
Παρασκευή Κωνιωτάκη

ΜΕΣΟΙ

Ροδάνθη Αεράκη
Βάσω Κυδωνάκη
Ελευθερία Δρακογιαννάκη
Μαρία Φανουράκη
Νάσια Πέϊου
Θεώνη Ζέρβα
Βικτώρια Καλαμπέροβα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μαρία Αραβιάκη
Μαριάννα Ραπάνη
Νικόλ Ριμπάνσκα
Άξα Μουστάκ

Το πάρε δώσε του ΟΦΗ

Ήρθαν: Στανίνου, Μουστάκ, Ξυλούρη, Γουνάκη, Ζέρβα, Δρακογιαννάκη, Φανουράκη, Ραπάνη

Έφυγαν: Χαμαλίδου, Τοπάλ, Νικηταρά, Τριβυζάκη, Καραλουκά, Ποστάλ, Πάλη, Ζαχαρίου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook