Δεξίωση του ΟΦΗ στον πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γεύμα στον πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκο Φύτρα, παρέθεσε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, με αφορμή την παρουσία του πρώτου στην Κρήτη, για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Uefa Women’s Nations League.

Ο κ. Φύτρας άκουσε με προσοχή τα σχέδια του ΟΦΗ για το γυναικείο ποδόσφαιρο και έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας, για την όρεξη και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν το άθλημα.

Ο κ. Φύτρας. ευχήθηκε στους ανθρώπους του ΟΦΗ, να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

“Ο κ. Φύτρας είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για την αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σαν ΟΦΗ δεν το κρύβουμε έχουμε μεγάλα σχέδια και θέλουμε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα ” ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης, για την συνάντηση.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, στην συνάντηση με τον κ Φύτρα, ήταν ακόμη ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μανουσάκης και ο αντιπρόεδρος κ. Περακάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook