“Σφαγή” του ΟΦΗ από τον Μόσχου και άδικη ήττα από τον ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα, δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ που τον άφησε με 10 παίκτες άνευ λόγου και αιτίας και μόνο τότε ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει για να φύγει με τη νίκη από το Ηράκλειο επικρατώντας με 1-0.

Σε ήττα καταδίκασε ο Μόσχου την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 χάρις σε ένα γκολ της  Παπανικολάου στο 79ο λεπτό. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τις φιλοξενούμενες να έχουν ως mvp τη Νεχάους που είπε όχι σε δύο περιπτώσεις με εντυπωσιακές επεμβάσεις στην Ριμπάνσκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν ακόμα καλύτερος και στο 60ο λεπτό δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή της Πέιου μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά απέβαλε στο 74′ την Δρακογιαννάκη με δεύτερη κίτρινη σε μια φάση δίχως να υπάρχει καν παράβαση.

Τελικά ο ΟΦΗ έπρεπε να παραμείνει με 10 παίκτες για να έρθει το 0-1 με την Παπανικολάου να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 79ο λεπτό με διαγώνιο σουτ.

Μπείτε στο LIVE BLOG του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook