Παντζαρίδης στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Τραγικό ότι έγινε με τον ΠΑΟΚ – Ο ψυχισμός των κοριτσιών είναι τεράστιος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την φετινή πορεία του αλλά και για τις φιλοδοξίες ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παντζαρίδης στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ ότι αν δεν ξέραμε την ιστορία του ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο, θα λέγαμε ποιος είναι ο πρωταθλητής. Δεν είναι υπερβολή απλά την συγκεκριμένη μέρα βρεθήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση και ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα”.

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ: “Το καλοκαίρι φτιάχνοντας την ομάδα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση και οργανωτικά και από άποψης ρόστερ. Θεωρώ πως πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι πάμε καλά μέχρι τώρα. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε παίκτριες που παίζουν με ψυχή, δυναμισμό και μου δίνουν και εμένα το κίνητρο σε κάθε προπόνηση προκειμένου να δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό”.

Για το πρωτάθλημα:Θα είναι πολύ αμφίρροπο και πιστεύω ότι ο πρωταθλητής θα κριθεί στο τέλος και δεν θα δούμε ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης μην ξεχνάμε πως φέτος υποβιβάζονται πέντε ομάδες, άρα και για να σωθείς θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό”.

Για τους στόχους του ΟΦΗ: “Τα μεγάλα άλματα πολλές φορές δεν είναι και καλά. Αν μπορέσουμε να τερματίσουμε από την έκτη θέση και πάνω, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία βάσει του ανταγωνισμού. Ασφαλώς και οι νεοσύστατες ομάδες θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένες στην συνέχεια και το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό”.

Για την εικόνα των παικτριών του ΟΦΗ: “Είμαι σκλαβωμένος από την συμπεριφορά των κοριτσιών, κάθε Κυριακή δίνουν το κάτι παραπάνω από το 100%. Αυτοί που βρίσκονται στο γήπεδο το έχουν δει και είναι ευχάριστο πως κάθε παιχνίδι έχουμε τόσο κόσμο που βλέπει την προσπάθεια των κοριτσιών και το χειροκρότημα που πήραν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα λέει όλα”.

Για το πόσο καλύτερος μπορεί να παρουσιαστεί ακομα ο ΟΦΗ: “Ελπίζω βάσει της ποιότητας που έχουμε ότι μπορούμε ν’ αποδώσουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Να είναι όλα τα παιδιά καλά και να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Αρκεί να μην υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όπως την Κυριακή γιατί αυτό που ζήσαμε ήταν τραγικό. Μπαίνοντας στ’ αποδυτήρια και έβλεπες βουρκωμένα πρόσωπα, όχι για την ήττα αλλά για την αντιμετώπιση. Όμως αυτό είναι κάτι που μας πεισμώνει και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν θα σταθώ σε συγκεκριμένες φάσεις όμως όταν στο 76′ μένεις με 10, δέχεσαι γκολ και όμως βρίσκεις τον ψυχισμό να βρεις τέσσερις ευκαιρίες ενώ δεν έχεις δεχτεί ακόμα, τότε αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει προσωπικότητα”.

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Το ευχαριστιούνται, το ζουν, η ΠΑΕ είναι κοντά μας, έχουμε πλέον το σπίτι μας και ο κόσμος είναι κοντά μας. Έχουμε μια καλή διοίκηση και όλα αυτά με κάνουν και μένα υπόχρεο απέναντι στην ομάδα για να βοηθήσω τα κορίτσια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook