Μεγάλη συνέντευξη της Γκάρτνερ στην Αυστρία για τον ΟΦΗ: “Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Αυστριακή γκολκίπερ του ΟΦΗ που έχει αφήσει ήδη το στίγμα της παραχώρησε συνέντευξη στο Kicker και τόνισε “στόχος είναι η πρώτη τριάδα, γιατί όχι και Champions League με τον ΟΦΗ;”

H Άντρεα Γκάρτνερ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με τις επεμβάσεις της οδήγησε την ομάδα στην σπουδαία νίκη στο Κορωπί.

Οι εμφανίσεις της Γκάρτνερ με την φανέλα του ΟΦΗ είχαν ως αποτέλεσμα και την επιστροφή της στην Εθνική Αυστρίας και ήδη έχει αφήσει το αποτύπωμα της, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στην πατρίδα της.

Μιλώντας στο Kicker αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε όλα όσα συνάντησε στον ΟΦΗ με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει ότι απολαμβάνει το διαμέρισμα της δίπλα στη θάλασσα ενώ ο σύλλογος έχει αναλάβει την πληρωμή του αυτοκινήτου της με την Γκάρτνερ να δηλώνει ότι “έμεινα πραγματικά έκπληξη, με δικαίωσε η επιλογή να πάω στον ΟΦΗ”.

 

Όσον αφορά στην μεταγραφή της από την LASK προς τον ΟΦΗ η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια υπογράμμισε ότι “είμαι ευγνώμων που η LASK δεν μου έβαλε εμπόδια για την μεταγραφή μου, είμαι αφοσιωμένη εξ’ ολοκλήρου στον ΟΦΗ”.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για το συμβόλαιο της ότι έχει υπογράψει για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Για την παρουσία του ΟΦΗ τόνισε ότι: “Επίσημος στόχος είναι μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας αλλά θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του πρωταθλήματος και το Champions League.Γιατί όχι;”

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος πρόσθεσε πως “η ποιότητα είναι παρόμοια με αυτή στην Αυστρία. Αλλά η ένταση είναι μεγαλύτερη, κάτι που μου ταιριάζει. Και οι οπαδοί εδώ είναι σχεδόν όλοι ενθουσιασμένοι με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Αυτό που πραγματικά είναι πολύ ωραίο στην ομάδα είναι ότι όλοι μιλούν καλά τα αγγλικά και αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Όλοι στον ΟΦΗ με υποδέχτηκαν πολύ καλά”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook