Γυναίκες ΟΦΗ: Τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 12 μέρες!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που καλείται να δώσει τέσσερις αναμετρήσεις μέσα σε 12 ημέρες.

Η επιστροφή στην δράση μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων θα βρει την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ να έχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη καλείται να δώσει τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 12 ημέρες, καθώς ορίστηκαν από την ΕΠΟ και τα δύο παιχνίδια που «χρωστούσε» μιας και είχαν αναβληθεί.

Ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια από τις 9 έως τις 21 Δεκεμβρίου, παίζοντας κάθε τέσσερις μέρες. Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος πηγαίνει στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσει την ΡΕΑ το ερχόμενο Σάββατο, ενώ την Τετάρτη (13/12) υποδέχεται τα Τρίκαλα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική.

Την Κυριακή 17 του μήνα παίζει στο ΒΑΚ με την Καστοριά, ενώ το πρόγραμμα… βουνό θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Το θετικό στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας είναι ότι τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι στην Κρήτη και δεν θα χρειαστεί η αποστολή να καταπονηθεί με ταξίδι, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το παιχνίδι στον Βόλο, που έρχεται και τελευταίο στην σειρά.

Οι επόμενοι αγώνες του ΟΦΗ:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου – 8η αγωνιστική
ΡΕΑ – ΟΦΗ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου – 7η αγωνιστική (εξ αναβολής)
ΟΦΗ – Τρίκαλα

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου – 9η αγωνιστική
ΟΦΗ – Καστοριά

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – 1η αγωνιστική (εξ αναβολής)
Βόλος – ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook