Κυριακόπουλος: «Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα ιστορική και πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΡΕΑ πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής της ΡΕΑ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του Κρητικού ντέρμπι της ομάδας του με τον ΟΦΗ που θα γίνει αύριο (9/12 – 13.45) στο γήπεδο της Σοχώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός. Ο ΟΦΗ πέρα από το γεγονός πως είναι μία ομάδα ιστορική, στην πράξη είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα. Διαθέτει ένα ρόστερ με βάθος, έχοντας κάνει πολλές και ποιοτικές προσθήκες. Σύμφωνα με αυτά αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές πλευρές.

Για μας όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια δεν ισχύει κάτι διαφορετικό, αφού σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Φυσικά, σε τέτοια ματς όταν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη και όχι μόνο βαθμολογικά.

Τα προγνωστικά πάντα υπάρχουν πριν από κάθε αγώνα, χαρακτηρίζοντας ένα ματς ντέρμπι, όμως όλα αυτά σταματούν όταν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής. Η κάθε ομάδα πρέπει να αποδείξει τα δικά της πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια έχει μεγάλη σημασία το ποιος το θέλει περισσότερο. Ζητούμενο σίγουρα είναι τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης ώστε να έχουμε τύχη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook