Με μαγεία της Μουστάκ ο ΟΦΗ πέρασε από τον Βόλο και ανέβηκε δεύτερος και στο -3 από την κορυφή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν σαρωτικός για 65 λεπτά και μόλις ισοφάρισε στο 12′ δεν κοίταξε ξανά πίσω φτάνοντας στο 3-1 επί του Βόλου με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Μουστάκ που πέτυχε δύο γκολ ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Χριστούγεννα από την δεύτερη θέση της Women’s League θα κάνει ο ΟΦΗ που πέρασε νικηφόρα και από τον Βόλο επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1. Παρότι απουσίασε η πρώτη σκόρερ της ομάδας, λόγω τιμωρίας, Νικόλ Ριμπάνσκα ο ΟΦΗ έχοντας σε μεγάλη μέρα την Αγγλίδα που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ για αυτό της Καλαμπέροβα έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται μια ανάσα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 11ο λεπτό με την Κιέκου ωστόσο η φάση – κλειδί ήταν η ισοφάριση του ΟΦΗ στην αμέσως επόμενη φάση όταν η Μουστάκ με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 22ο λεπτό ήρθε η ανατροπή με την Μουστάκ να βρίσκει με ωραία πάσα την Καλαμπέροβα που με σουτ έκανε το 1-2 για τον ΟΦΗ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και στο 46ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων όταν η Πεΐου έβγαλε την σέντρα, η Μουστάκ πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-3.

Ο Βόλος κατάφερε να μειώσει στο τελικό 2-3 με αυτογκόλ της Κουκουλάκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΦΗ: Γκάρντνερ (87′ Στανίνου), Παπακωνσταντή, Σηφάκη (60′ Γουνάκη), Πεΐου, Μουστάκ, Κυδωνάκη, Αεράκη (80′ Ξυλούρη), Ραπάνη (85′ Κατιρτσίδου), Καλαμπέροβα, Ζέρβα, Κουκουλάκη,

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook