Σούπερ προσθήκη για τον ΟΦΗ: Πήρε από την ΑΕΚ την διεθνή φορ Αντωνία Μπριάνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ πήρε την 19χρονη διεθνή ποδοσφαιρίστρια που είναι πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον δεύτερο Παναθηναϊκό λόγω εκείνου που αναβλήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ και αποφασίστηκε να γίνει μια μεταγραφική ενίσχυση εφόσον παρουσιαζόταν εξαιρετική περίπτωση αθλήτριας.

Και τελικά αυτή συνέβη, καθώς ο ΟΦΗ συμφώνησε φέρνοντας στο Ηράκλειο την 19χρονη επιθετικό Αντωνία Μπριάνα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Women’s League. Πρόκειται για διεθνή αθλήτρια με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και συμπαίκτρια των κοριτσιών του ΟΦΗ ενώ φέτος εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα καθώς είναι η πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ με 4 γκολ.

Η Αντωνία Μπριάνα βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο αφού έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή της στον ΟΦΗ και μάλιστα ο Κώστας Παντζαρίδης την πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook