Παρθενική συμμετοχή για τη Νάσια Πέιου στην Εθνική Γυναικών!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σπουδαία στιγμή για το γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ και την αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών, Νάσια Πέιου, η οποία κλήθηκε στην Εθνική ομάδα γυναικών, για τους διεθνείς φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία 22/02/24 και την Τουρκία 25/02/24 το διάστημα από 19-26/02/24 στην πόλη Antalya, της Τουρκίας.

Η μέσος του ΟΦΗ, με τις εξαιρετικές φετινές της εμφανίσεις, οδήγησε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό στην απόφαση να την καλέσει στην Εθνική ομάδα.

Η κλήση της, αποτελεί οπωσδήποτε μια δικαίωση για την προσπάθεια της.

Στην Εθνική ομάδα γυναικών, κλήθηκε ξανά η Μαρία Πατερνά, που είναι η δεύτερη αθλήτρια του ΟΦΗ, στην Εθνική γυναικών.

Μια ακόμη όμως, σημαντική είδηση για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, είναι η κλήση της Νικόλ Ριμπάνσκα, στην Εθνική ομάδα γυναικών Σλοβακίας.

Η πρώτη σκόρερ της ελληνικής Α’ Εθνικής γυναικών με 15 γκολ, είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της χώρας της, αλλά πλέον καλείται και στην Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου, γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η Ριμπάνσκα, κλήθηκε για τους αγώνες του UEFA Nations League με τη Λετονία στις 23.02.2024 στη Ρίγα και 27.02.2024 στην Τρνάβα.

Οι διεθνείς κλήσεις για τα κορίτσια του ΟΦΗ, δεν σταματούν όμως εκεί.

Οι αθλήτριες του ΟΦΗ Αγγελική Κουκουλάκη, Ροδάνθη Αεράκη και Αντωνία Μπριάνα, κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νεανίδων, για διεθνείς φιλικούς
αγώνες  για το διάστημα από 23-29/02/24 στην Β. Ιρλανδία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ,  με ανακοίνωση τους, συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις κλήσεις τους και τους εύχονται καλή επιτυχία με τα Εθνικά συγκροτήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook