Ασπρόμαυρες γυναικάρες – Πάτησαν με ανατροπή τον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια καταπληκτική εμφάνιση τα κορίτσια του ΟΦΗ ήταν ανώτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά με κατάθεση ψυχής και ανατροπή κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, τι και αν η τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έβγαζε ότι πήγαινε στην εστία της, τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη έφτασαν στην μεγάλη νίκη επί των “πρασίνων” περισσότερων από 200 φιλάθλων του ΟΦΗ που κατέκλυσαν το ΒΑΚ και τους γύρω δρόμους.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να προηγηθούν, κόντρα στην ροή του αγώνα, με την Σπυριδωνίδου να κάνει το 0-1 και από εκεί και το παιχνίδι αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο για τις αθλήτριες του Κώστα Παντζαρίδη που πίεζαν ψάχνοντας την ισοφάριση. Τελικά το 1-1 ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όταν η Πατερνά έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η Σιδηρά στην προσπάθεια της να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος, δεν απειλήθηκε καθόλου από τις φιλοξενούμενες. Καλαμπέροβα, Μπριάνα, Ριμπάνσκα, Μουστάκ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και τελικά σε μια υποδειγματική αντεπίθεση η Ριμπάνσκα βγήκε μόνη απέναντι στην εστία του Παναθηναϊκού και με πλασέ πάνω στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook