Γκολ και αποθέωση για την Ριμπάνσκα στο παιχνίδι της Εθνικής Σλοβακίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Σλοβάκα επιθετικός του ΟΦΗ σκόραρε στο παιχνίδι με την Λετονία με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ν’ αναφέρει “Νικόλ και Βικτόρια το αξίζετε”.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΗ, η Νικόλ Ριμπάνσκα, επέστρεψε μετά απο 10 χρόνια στην Εθνική ομάδα γυναικών της Σλοβακίας (παραμένει ενεργό και βασικότατο μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας) και στο παιχνίδι με τη Λετονία, γνώρισε την αποθέωση, απο φιλάθλους και μέλη της οικογένειας της.

Η Ριμπάνσκα, σκόραρε στο 6-0 επί της Λετονίας, ενώ είχε και μια ασίστ, στο παιχνίδι με το οποίο η Εθνική Σλοβακίας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Women’s Nations League.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σλοβακίας, ξεκίνησε την Ριμπάνσκα στο βασικό σχήμα και εκείνη άρπαξε την ευκαιρία, που της δόθηκε, κάνοντας καλά αυτό που ξέρει να κάνει, να βρίσκει δίχτυα.

Το γκολ της Ριμπάνσκα στο ξεκίνημα του αγώνα με ωραία γυριστή κεφαλιά απο την καρδιά της περιοχής.

Πρώτη σκόρερ, στην Ελληνική Α’ Εθνική πέρσι, αλλά και φέτος οδηγεί την κούρσα.

“Στην Εθνική, ξανά μετά απο 10 χρόνια! Οικογένεια για πάντα, οι καλύτεροι οπαδοί. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη” έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νικόλ Ριμπάνσκα, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της, για την επιστροφή της, στο Εθνικό συγκρότημα της χώρα της.

Γκολ πέτυχε και η Σλοβάκα μέσος του ΟΦΗ, Βικτόρια Καλαμπέροβα, η οποία μπήκε αλλαγή στο 85′ και σκόραρε στο 93′, ένα υπέροχο γκολ με γυριστό σουτ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ, με ανακοίνωση τους, συγχαίρουν τη Νικόλ και τη Βικτόρια και τους εύχονται να ζήσουν μεγάλες στιγμές με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

“Νικόλ και Βικτόρια το αξίζετε, γιατί είστε αστέρια!” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook