Αναβλήθηκε το ντέρμπι κορυφής του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ με… “το έτσι θέλω”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βρίσκοντας… πάτημα στον ΚΑΠ και επικαλούμενος απουσίες νεαρών αθλητριών, ο ΠΑΟΚ που έχει 17 στις 17 νίκες ζήτησε αναβολή (και την πήρε) του αγώνα με τον ΟΦΗ!

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο, για την Κυριακή, ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ έπειτα από αίτημα των γηπεδούχων που επικαλέστηκαν απουσίες νεαρών διεθνών με τις μικρές εθνικές ομάδες. Ωστόσο, εδώ κρύβεται και το μυστικό του αιτήματος του ΠΑΟΚ αφού παρότι ο ΟΦΗ ήθελε να παίξει, όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ο Δικέφαλος του Βορρά επικαλούμενος σχετικό άρθρο του ΚΑΠ ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης από την ΕΠΟ με την Ομοσπονδία να συναινεί.

Και βέβαια εγείρονται πολλά ερωτηματικά για το αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ποδοσφαιρίστριες που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα έχουν παίξει ελάχιστα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ, λόγω και του ΚΑΠ, ανέβαλλε το παιχνίδι που αποτελούσε και ντέρμπι κορυφής με τον ΟΦΗ καθώς σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ μείωνε την διαφορά στους 9 βαθμούς ενώ εκκρεμεί και εκείνο που έχει αναβληθεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook