Πέιου στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Να έχουμε ψηλά το όνομα του ΟΦΗ – Μόνες μας ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη για φέτος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διεθνής ποδοσφαιρίστρια του ΟΦΗ Νάσια Πέιου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” για την καταπληκτική πορεία της ομάδας αλλά και για την χρονιά που έχει ακόμα δρόμο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΟΦΗ με τη νέα νίκη του επί της ΑΕΚ ανέβηκε πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η Νάσια Πέιου που πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα της κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για τον ΟΦΗ και όχι μόνο.

Aναλυτικά όσα είπε η Νάσια Πέιου στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για την δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ: “Η ομάδα δικαίως βρίσκεται εκεί που είναι, όλες οι κοπέλες και το προπονητικό επιτελείο καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια καθημερινά ώστε να έχουμε ψηλά το όνομα του ΟΦΗ”.

Για το πρωτάθλημα της Women’s League: “Η αλήθεια είναι πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων, έχουν έρθει στο προσκήνιο ομάδες με μεγάλο όνομα όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Είναι ομάδες που είναι πολύ όμορφο να βρίσκονται στην κατηγορία γιατί ανεβάζουν το επίπεδο. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, δουλεύουμε ασταμάτητα και καθημερινά ώστε να ευχαριστούμε τον κόσμο που βρίσκεται εκεί και μας στηρίζει αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης”.

Για το ποιος ήταν ο στόχος του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της χρονιάς: “Δεν μπορούσαμε να έχουμε ξεκάθαρο στόχο στην αρχή της χρονιάς, ο στόχος του ΟΦΗ ήταν να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Όσο ψηλότερα μπορούσαμε να πάμε και να πάμε το όνομα του ΟΦΗ εκεί που πραγματικά αξίζει”.

Για το ότι πλέον ο ΟΦΗ έχει σταθερή έδρα προπονήσεων και παιχνιδιών: “Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μια σταθερή έδρα, μπορούμε και προπονούμαστε στο ΒΑΚ και ευχαριστούμε την ΠΑΕ για αυτό. Είναι το δικό μας σπίτι, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον κόσμο και που μας στηρίζει όσο μπορεί, ακόμα και την Τετάρτη που ήταν εργάσιμη μέρα ήταν δίπλα μας”.

Για το πόσο ψηλά μπαίνει ο πήχης ενόψει της συνέχειας: “Μόνες μας ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη, μακάρι να εξελιχθεί το πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο, ξεκινούν και οι υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο όπου θέλουμε να έχουμε αντίστοιχη πορεία”.

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ: “Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οικογενειακές σχέσεις στα αποδυτήρια γιατί αυτό είναι που βγάζει την ομάδα στα ανοικτά. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από αθλήτριες που είναι πολλά χρόνια μαζί, έχουν γίνει προσθήκες που μας βγάζουν ψηλά. Δουλεύουμε ασταμάτητα, έχουμε τους προπονητές μας που μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια με τις αναλύσεις τους και να παρουσιάζουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για το αν σκέφτονται την διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας: “Στο πίσω μέρος του μυαλού μας το σκεφτόμαστε ότι θέλουμε καλή πορεία. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, αν είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο του προπονητή μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία, στην μέση βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας της κόπωσης γιατί ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια όμως πιστεύω στην ομάδα μας και μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία”.

Για την κλήση της στην Εθνική Γυναικών: “Αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή σε όλα τα αθλήματα. Ειναι πολύ σημαντικό για μένα, για τον ΟΦΗ, μακάρι να κληθούν και άλλες κοπέλες που αξίζουν να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα”.

Για την αυξανόμενη προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: “Πλέον γίνονται περισσότερα βήματα για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Όταν το γυναικείο ποδόσφαιρο αποκτήσει την αίγλη που αξίζει να έχει και τότε εμείς θα νιώσουμε τυχερές. Αυτό θα το ζήσουν οι επόμενες γενιές και θα σκεφτόμαστε και εμείς ότι βάλαμε το λιθαράκι μας”.

Για το γεγονός ότι πλέον υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη των παιχνιδιών: “Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει τηλεοπτική προβολή των παιχνιδιών. Μακάρι στο μέλλον να γίνουν περισσότερα πράγματα, να υπάρχουν εκπομπές με την κάλυψη των παιχνιδιών, να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή όλων των παιχνιδιών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook