Σκόρπισε και την Ολυμπιάδα Υμηττού με πεντάρα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, οι γυναίκες του ΟΦΗ επικράτησαν με το ευρύ 5-0 της Ολυμπιάδας Υμηττού και έφτασαν τους 45 βαθμούς

Την μεγαλύτερη νίκη του μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ, που σκόρπισε την Ολυμπιάδα Υμηττού με 5-0, σε ένα παιχνίδι με θέαμα, εντυπωσιακά γκολ και την ανωτερότητα του ΟΦΗ να είναι ξεκάθαρη από το ξεκίνημα στο ΒΑΚ. Ο Όμιλος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και όντας ανώτερος σε όλο το παιχνίδι έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με την οποία πηγαίνει στους 45 βαθμούς, συνεχίζοντας το… κατόπι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Το σκορ άνοιξε η Ριμπάνσκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 8ο λεπτό, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ την φετινή σεζόν. Στο 9’ μάλιστα, η ίδια παίκτρια είχε δοκάρι χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Δοκάρι είχε και η Πέιου στο 11’. Το 2-0 έγινε -τελικά- στο 29’ με την Μουστάκ, η οποία πέτυχε κι άλλο γκολ, επτά λεπτά αργότερα για το 3-0. Λίγο πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44’, η Κυδωνάκη εκμεταλλεύτηκε την καλή εκτέλεση κόρνερ της Καλαμπέροβα και «έγραψε» το 4-0.

Όπως είναι φυσικό, το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, κι έτσι στην «επανάληψη» ο ρυθμός ήταν πιο χαλαρός. Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι ανώτερος και τελικά στο 88’ πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με την Ζέρβα να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ.

ΟΦΗ (Κ. Παντζαρίδης): Γκάρτνερ, Πέιου, Μουστάκ (59’ Αεράκη), Γουνάκη, Κυδωνάκη, Δρακογιαννάκη, Μπριάνα, Ριμπάνσκα (59’ Ζέρβα), Καλαμπέροβα, Πατερνά (Κατιρτσίδου), Κουκουλάκη (67’ Κωνιωτάκη)

Ολυμπιάδα Υμηττού (Κ. Σταμέλος): Πεταλωτή, Μπάδα (46’ Αντιοχου), Ξέρα (78’ Μαραγκουδάκη), Ιλίτσεβα, Αργυριάδη, Ευθυμίου (46’ Μυλωνά), Βενιαμίν, Καραγιάννη (46’ Πολυμενοπούλου), Χάρις, Νταλμέντικο (70’ Γιαζατζίδου), Σεϊφάντοβα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook