Ο Ποσειδώνας Ladies αντίπαλος του ΟΦΗ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γυναικών πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Ladies καθώς επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας της Στίλβης.

Ο Ποσειδώνας ladies επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου από τον πρώτο όμιλο καθώς επικράτησε της Στίλβης με 3-0 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και πλέον θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 9-0 της Επισκοπής.

Τα κορίτσια του Ποσειδώνα έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα. Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Κολοκοτρώνη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 62’ με την Κοκκινάκη ενώ η ίδια παίκτρια στο 76’ έγραψε το 0-2 αποβάλλοντας το άγχος και ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε με γκολ της Μελάκη στο 84’ σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στίλβη – Ποσειδώνας Ladies 0-3
Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
Γήπεδο: Αγία Μαρίνα
Σκόρερ: 62’. 76’ Κοκκινάκη, 84’ Μελάκη
Αποβολές: –
Διαιτητής: Ζιούτης
Βοηθοί: Κατσαρός-Ντάλιος

Συνθέσεις:

Στίλβη (Αντώνης Ακρωτηριανάκης): Σειντας, Μαζανάκη (20’ Τριανταφύλλου), Βουτσά (80’ Κουκλάκη), Φλέσσα, Βάνι, Μαζανάκη, Μαρκουλάκη, Αγγελάκη, Μυλωνά, Σμαριανάκη, Κεφαλίδου.

Ποσειδώνας Ladies (Κώστας Κολοκοτρώνης): Βαρβαροπούλου, Τσαγράκη, Τζιάκη, Καραντωνάκη, Γκουσκγκούνη, Κολομπάκη (43’ Περουλάκη), Κοκκινάκη, Μαθιουδάκη(60’ Χοχλάκη), Μελάκη (87’ Κατσουλάκη), Λειβαδιωτάκη (43’ Μανιά), Τσουβαλά.

sportcaster.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook