Πρόκριση στο ρελαντί για τον ΟΦΗ στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δύο γκολ στα πρώτα δύο λεπτά, ο ΟΦΗ δεν φόρτσαρε καθόλου κάνοντας το καθήκον του κόντρα στον Ποσειδώνα Ladies.

Άνετα πέρασε από το Κολυμπάρι ο ΟΦΗ που επικράτησε της νεανικής ομάδας του Ποσειδώνα με 4-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη σκόραραν δύο γκολ στα πρώτα λεπτά και στην συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με την Ζέρβα να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά, η Πέιου, αφού οι γηπεδούχες δεν απομάκρυναν την μπάλα, σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το 0-2 με την Ζέρβα ξανά να εκτελεί το φάουλ, η Καραντωνάκη στην προσπάθεια της ν’ απομακρύνει την μπάλα πέτυχε αυτογκόλ.

Το 0-3 διαμόρφωσε στο 38ο λεπτό η Δρακογιαννάκη που πλάσαρε την τερματοφύλακα του Ποσειδώνα.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο έριξε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς, μιας και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΡΕΑ την Κυριακή, και στο 60ο λεπτό η Κωνιωτάκη έκανε το 0-4 προσθέτοντας το όνομα της στην λίστα των σκόρερ.

Ποσειδώνας Ladies (Κώστας Κολοκοτρώνης): Βαρβαροπούλου, Περουλάκη (35′ Μανιά), Τσαγράκη (70′ Κατσουλάκη), Τζιάκη, Καραντωνάκη, Γκουσγκούνη (82′ Κολομπάκη), Αλμπέρτη, Κοκκινάκη, Μαθιουδάκη, Μελάκη, Τσουβαλά (78′ Χοχλάκη)

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Στανίνου, Παπακωνσταντή, Κωνιωτάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου (Μουστάκ) , Πλατανιά (70′ Ροβυθάκη), Γουνάκη(65′ Σπαθαράκη), Δρακογιαννάκη, Αεράκη, Μπριάνα (62′ Μοσχαμπάρη), Ζέρβα (46′ Κουκουλάκη)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook