ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Καλαμπέροβα έδωσε ξανά την λύση, σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, και ο ΟΦΗ με το τέρμα της Σλοβάκας κέρδισε 1-0 την ΡΕΑ συνεχίζοντας να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ.

Παίζοντας με ψυχή και πάθος από τα πρώτα της αναμέτρησης, τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη ξεπέρασαν το εμπόδιο και της ομάδας του Ρεθύμνου. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, το πέτυχε η Καλαμπέροβα στο 23ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση των φιλοξενούμενων και βλέπονας την Μανουκαράκη εκτός εστίας με ένα απίστευτο πλασέ έκανε το 1-0!

Στο 42′ οι φιλοξενούμενες σκόραραν αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια της Μπριάνα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΟΦΗ (Κ. Παντζαρίδης): Γκάρτνερ, Σηφάκη (46’ Κωνιωτάκη), Πέιου, Μάστακ (86’ Πλατανιά), Κυδωνάκη, Μπριάνα (89’ Αεράκη), Ριμπάνσκα, Καλαμπέροβα, Πατερνά, Ζέρβα (54’ Γουνάκη), Κουκουλάκη.

ΡΕΑ (Σ. Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Παντερή (89’ Δημισκίδου), Κελαϊδή (46’’ Σιράζι), Μαρκουτσά, Μπασούρη, Ματέους (66’ λ.τ. Τσικουδάκη), Δαφέρμου, Χατζηγιαννίδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook