Παντζαρίδης στο Gentikoule: «Διψάμε για ένα τίτλο – Για τον κόσμο του ΟΦΗ αισθάνομαι μικρός να μιλήσω»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Κώστας Παντζαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Gentikoule όπου αναφέρθηκε στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Το θέλουμε πολύ και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις» ανέφερε, για τον τίτλο.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε μία από της μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας της, καθώς την επόμενη Τετάρτη (15/05, 16:00) θα διεκδικήσει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ.

Ο Όμιλος θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του σε επίπεδο ποδοσφαίρου γυναικών και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παντζαρίδης μίλησε στο Gentikoule ενόψει του μεγάλου αγώνα. Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτριές του θα δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται πάντα δίπλα στον ΟΦΗ, βοηθώντας τον να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον μεγάλο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ;

«Το ότι η ομάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά είναι μια δικαίωση κυρίως για αυτά τα κορίτσια. Είμαι υπερήφανος για εκείνες και ξέρω ότι θα δώσουν και τη ψυχή τους μέχρι το τέλος».

Τι έχεις πει στις παίκτριές σου ενόψει του αγώνα; Που πιστεύεις ότι ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

«Για τον ημιτελικό δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Πιο πριν έχουμε να δώσουμε άλλο ένα σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Από τη Κυριακή που θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα της Τετάρτης θα έχουμε πολλά να πούμε».

Πόσο σημαντικό είναι να καταφέρει ο ΟΦΗ να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του;

«Παρά πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Οι παίκτριές μας, η διοίκηση μας και ο κόσμος μας το αξίζουν. Όλοι που προανέφερα έχουν κάνει πολλά για τον ΟΦΗ μας και θα είναι μια δικαίωση για όλους. Διψάμε για ένα τίτλο, το θέλουμε πολύ και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Θέλεις να κάνεις ένα κάλεσμα προς τον κόσμο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Για το κόσμο του ΟΦΗ αισθάνομαι μικρός να μιλήσω. Το έχει δείξει ο κόσμος ότι όποτε χρειαστεί είναι παρόν. Είναι παιχνίδι γιορτή για όλους τους Ομιλίτες. Θέλουμε τη βοήθειά τους και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν βροντερό παρόν. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας να φτάσουν τον Όμιλο μας όσο πιο ψηλά γίνεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook