Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 05/08 17:42

“Ένα νησί, μια ομάδα, μια νέα αρχή”

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για την εκδήλωση της Παρασκευής με την ΠΑΕ να αποκαλύπτει την πρόσκληση για μια ιστορική, όπως όλα δείχνουν, ημερομηνία.

Μανώλης Σαρρής / 05/08 15:14

Παρουσία Μπούση συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά και κοινό μέτωπο!

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών της επόμενης χρονιάς και αποφασίστηκε πως δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστούν συμβόλαια για όλες τις ομάδες.

Gentikoule.gr / 05/08 12:51

To Europa League παίζει μπάλα στο Καφέ Crown του Calcetto

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν με το πρώτο πιάτο του Europa League και οι οκτώ γιγαντοοθόνες του Crown στο Calcetto σας περιμένουν να απολαύσετε τους αγώνες σε ένα απόλυτα ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Μανώλης Σαρρής / 04/08 15:44

Αποκαλύψεις Πιφέα για Βούρο: “Συμφώνησε με τον ΟΦΗ από το πρώτο τηλεφώνημα με τον Σαμαρά”

Ο εκπρόσωπος του Πραξιτέλη Βούρου και του Δημήτρη Σωτηρίου, Αναστάσης Πιφέας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεταγραφή του 25χρονου στόπερ αλλά και για την επέκταση του συμβολαίου του γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 04/08 13:05

ΠΙΝΑΚΕΣ | Toν αποκλεισμό αυτών των ομάδων θέλει ο ΟΦΗ για να μπει στους ισχυρούς

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το τοπίο γύρω από την παρουσία του ΟΦΗ στους αδύναμους ξεδιάλυνε οριστικά και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα γύρω από το πως η ομάδα θα μπει στους ισχυρούς στην κληρωτίδα της 30ης Αυγούστου.

Μανώλης Σαρρής / 04/08 11:57

Ο δρόμος του ΟΦΗ στο Europa League: Ξεκινάει από τους ανίσχυρους – θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού

24 ώρες πριν την επανέναρξη του Europa League και πλέον είναι οριστικά τα δεδομένα αναφορικά με την παρουσία του ΟΦΗ στο Europa League. Μπαίνει στους αδύναμους, με πρόκριση επί του Ολυμπιακού, μεγαλώνουν οι πιθανότητες για να πάει στους ισχυρούς.