Απείλησαν δημοσιογράφους στην δίκη των δύο “νταήδων”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναβολή για τις 20 Φεβρουαρίου έλαβε η δίκη των δύο νεαρών που το βράδυ του Σαββάτου, έδειραν περαστικούς, προκάλεσαν φθορές σε δημόσια περιουσία και αφότου συνελήφθησαν από τις αρχές όπου τους έγιναν οι συστάσεις κι αφέθηκαν ελεύθεροι ξυλοκόπησαν έναν εργαζόμενο του ΕΚΑΒ στην Αλικαρνασσό, με τις οικογένειες τους μάλιστα σήμερα να απειλούν φραστικά και τους δημοσιογράφους.

Οι δύο νεαροί πέρασαν σήμερα το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν. Οι οικογένειες των δραστών παρόντες στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους απειλώντας τους πως θα τους σπάσουν τις κάμερες.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είχαν προχωρήσει σε στάση εργασίας προκειμένου να συμπαρασταθούν στο συνάδελφο τους που νοσηλεύεται τραυματίας στο ΠΑΓΝΗ, όντας θύμα ξυλοδαρμού των δύο νεαρών.

Η δίκη για τους δύο νεαρούς αναβλήθηκε για τις 20 Φεβρουαρίου καθώς ο διασώστης του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να παραστεί στην δίκη ως νοσηλευόμενος, ενώ από την υπόθεση έλειπε και η ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Politica.gr