Ένα γήπεδο αφιερωμένο στον Kobe Bryant από τα Cosmos Sport

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα Cosmos Sport δημιούργησαν, στην καρδιά της Αθήνας, ένα γήπεδο αφιερωμένο στον μεγάλο Κόμπε που έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες.

Αναλυτικά:

Για πολλούς ο Kobe Bryant ήταν ο άνθρωπος που είχε τεράστια επιρροή στο άθλημα του μπάσκετ και όχι μόνο. Οι αρχές του γνωστού, πλέον, Μamba Μentality, φάνηκε να αποτελούν ισχυρό οδηγό για κάθε άνθρωπο.

H ομάδα των Cosmos Sport, έρχεται να τιμήσει έναν από τους πιο καταξιωμένους και εμπνευστικούς αθλητές του κόσμου, αφιερώνοντάς του το γήπεδο που βρίσκεται στην καρδιά της Λ.Μεσογείων – στην οροφή του καταστήματος Cosmos Sport στην Αγία Παρασκευή.

Δημιούργησε έναν χώρο «κληρονομιά» των αξιών του Kobe, ένα mini basketball court, με την μορφή του. Ο Same, o artist του painting, σχεδίασε ένα μεγάλο MAMBA κάτω από τη μπασκέτα, υπενθυμίζοντας ότι μπορούμε να ξεπερνάμε διαρκώς τα όρια μας.

Τον εξωτερικό τοίχο αριστέρα του γηπέδου, κοσμούν οι ιστορικές πλέον φανέλες με το νούμερο “8” και το “24”.

Το Kobe Bryant Court είναι το πρώτο roof court στην Ελλάδα και είναι εκεί για να θυμίζει την επιρροή του Black Mamba. Είναι κάτι παραπάνω, από μερικές γραμμές και μια μπασκέτα.

To Kobe Bryant Court βρίσκεται στην οροφή του καταστήματος Cosmos Sport, στην Λ.Μεσογείων 433!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook