Οι Ηρακλειώτες αναδείχθηκαν νικητές του παροξυσμού: Τελείωσαν μάσκες και αντισηπτικά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η καταναλωτική φρενίτιδα του κόσμου που σπεύδει το τελευταίο χρονικό διάστημα να αγοράζει αδικαιολόγητα τρομοκρατημένος από την έξαρση του κοροναϊού,  ιατρικές χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά στα φαρμακεία  έχει οδηγήσει σε έλλειψη αυτών των προϊόντων στα ράφια των φαρμακείων σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αριστοτέλη Σκουντάκη, που μίλησε στον Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη. 

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Ηρακλείου Αριστοτέλης Σκουντάκης

“Οι μάσκες εδώ και μέρες έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει απόθεμα ούτε στις φαρμακευτικές αποθήκες, ούτε στους προμηθευτές,  καθώς η ζήτηση έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που οι εταιρίες δεν προλαβαίνουν να παράγουν και να προμηθεύουν τα φαρμακεία”, επεσήμανε ο κ. Σκουντάκης, συμπληρώνοντας πως μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ζητά απεγνωσμένα μάσκες κι αντισηπτικά.

Μάλιστα ο κ. Σκουντάκης λόγω και της έλλειψης σε ιατρικές χειρουργικές μάσκες, ανέφερε πως: “Η μάσκα είναι ένα δευτερεύον μέσο προστασίας, και καλό είναι να μην τις αγοράζουν αλόγιστα όσοι  δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας καθώς τις στερούν από ανθρώπους που τις έχουν πραγματικά ανάγκη. “

Διαβάστε την συνέχεια στο Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook