Ντελίριο στα Super Market του Ηρακλείου – Πάνω από 25% η αύξηση σε δυο ημέρες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς καν να έχει εντοπιστεί μέχρι και αυτή την ώρα κρούσμα σε οποιαδήποτε περιοχή της Κρήτης και μόνο στο άκουσμα των πρώτων κρουσμάτων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι Ηρακλειώτες κάνουν καταναλωτικές …”επιδρομές” στα super market του Ηρακλείου!

 Τα τελευταία 24ωρα η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Από τις επιλογές των καταναλωτών εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι τελούν υπό καταναλωτικό ντελίριο που συνδέεται ευθέως με τον κορωναϊό. Στελέχη μεγάλων αλυσίδων super market επιβεβαιώνουν ότι οι αγορές εστιάζονται σε μακαρόνια, όσπρια, κατεψυγμένα και κάθε είδους καθαριστικό και αντισηπτικό ενώ πλέον εμφανίζονται ελλείψεις σε αντισηπτικά μαντηλάκια.

Από την Τετάρτη η αύξηση που παρατηρείται σε super market της πόλης ξεπερνάει ακόμη και το 25% , όχι τόσο σε επισκεψιμότητα αλλά σε αγορές.Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος περίπου αριθμός πελατών αυξάνει το καλάθι των αγορών του επιδιώκοντας να γεμίσει τις τροφιμοαποθήκες στο σπίτι για παν ενδεχόμενο.

Μέχρι στιγμής δεν τίθεται ζήτημα ελλείψεων ωστόσο εφόσον ο ρυθμός αυτός συνεχιστεί ή ακόμη χειρότερα ενταθεί, είναι βέβαιο ότι οι προμηθευτές δεν θα προλαβαίνουν να καλύπτουν τη ζήτηση σε καθημερινή βάση.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook