Ύποπτο κρούσμα κορονοΐου στο Ρέθυμνο – κλείνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε 20χρονος φοιτητής ο οποίος φέρεται να έχει συμπτώματα του κοροναϊού.

Μάλιστα, ο 20χρονος φαίνεται πως είχε ταξιδέψει πρόσφατα με το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα τον 66χρονο άντρα από την Ηλίεια, και εντοπίστηκε από τη λίστα όσων ταξίδευαν με τον 66χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός άντρας παρουσίασε ελαφρύ πυρετό τις προηγούμενες ημέρες χωρίς αυτό όμως να τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Ο 20χρονος φοιτητής, υποβάλλεται αυτή τη στιγμή στις απαραίτητες εξετάσεις ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται να βγουν το απόγευμα της Πέμπτης.

Πριν από λίγο εκδόθηκε ανακοίνωση από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης με την οποία κάνει γνωστό ότι αναστέλει την λειτουργία του Ιδρύματος στο Ρέθυμνο για τις επόμενες δύο ημέρες για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. “Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ιδρύματος στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά” αναφέρει μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση του.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook