Ηράκλειο: Στην ΜΕΘ ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύζυγο του!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύσκολη είναι η κατάσταση για έναν 36χρονο η σύζυγος του οποίου τον “έλουσε” με καυστικό υγρό το βράδυ του Σαββάτου μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο και κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  o άνδρας βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου με την 38 χρονη σύζυγό του σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και του έριξε στο πρόσωπο και στα χέρια το υγρό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στη ΜΕΘ ο άνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε ότι η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν έχει διασωλωνηθεί, εισήχθη στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους και παρακολουθείται από τους γιατρούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν στη συνέχεια χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Η 38χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της. Το θύμα είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, ο 36χρονος φέρεται να είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού, χωρίς να τον τραυματίσει. Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook