Θλίψη και πένθος για τον 20χρονο Σωκράτη – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Μαλίων από τον θάνατο του 20χρονου Σωκράτη που έφυγε από την ζωή σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως κόπηκε το νήμα της ζωής του 20χρονου Σωκράτη Φθενάκη που το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγώντας από τα Μάλια για τη Νεάπολη, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του από το σπίτι του, είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα μια ζωή στους δρόμους της Κρήτης.

Ο άτυχος Σωκράτης έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να βρει ακαριαίο θάνατο αφού παρά την άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ, το 20χρονο παιδί είχε φύγει από την ζωή. Η είδηση του θανάτου του 20χρονου έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στην τοπική κοινωνία των Μαλίων καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην περιοχή.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Μάλια.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook