Σε mood Χριστουγέννων τα Clean Up!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με πληθώρα επιλογών και προσφορών αλλά και μηνύματα ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος

Τα καταστήματα Clean Up έχουν βάλει τα γιορτινά τους και περιμένουν όλους μας. Αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζουν δώρα με δυνατές προσφορές, παράλληλα όμως βάζουν στο επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ανακύκλωση.

Ο φετινός στολισμός των καταστημάτων, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην Μ. Παυλάκη 1 στην Πλατεία Σίνάνη, είναι πιο «πράσινος» από ποτέ! Με κεντρικό μήνυμα «Φέτος μοιράζουμε δώρα για το αύριο του πλανήτη» τα Clean Up κάνουν τη διαφορά και συνδυάζουν το εορταστικό κλίμα με μια καμπάνια ευαισθητοποίησης όλων μας γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.

Φυσικά δε λείπουν οι προσφορές και τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα! Έτσι, κάθε Πέμπτη με ελάχιστη τιμή παραγγελίας τα 20 ευρώ γίνεται παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας ενώ κάθε Τρίτη και Παρασκευή υπάρχει έκπτωση 15% με την παραλαβή από τα καταστήματα

Τα Clean Up εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια έχουν καθιερωθεί για την ποιότητα, τη συνέπεια και την άριστη εξυπηρέτηση, ξεχωρίζουν με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους , για επαγγελματίες και ιδιώτες , αλλά και με τις εξαιρετικές προσφορές και φροντίζουν να πρωτοπορούν με ισχυρά κοινωνικά μηνύματα και δράσεις!

Think green…..Think CLEANUP

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook