Βιασμός 16χρονου: Απολογείται σήμερα ο 66χρονος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απολογείται σήμερα ο 66χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 16χρονου και την ανάρτηση άσεμνου υλικού σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μαστροπεία, καθώς είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου και πήρε προθεσμία για σήμερα Παρασκευή. 

Σε βάρος του άνδρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, διευκόλυνση προσβολών ανηλικότητας, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και περί όπλων, για πράξεις που τελέστηκαν από το 2018 έως 2023. Μάλιστα ο 66χρονος φέρεται να είναι φίλος των γονιών του 16χρονου.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης καθώς έχει πολλά κοινά στοιχεία με την 12χρονη στην Αττική που εξέδιδε άνδρας προκαλώντας πανελλήνιο σοκ.

Εμπλοκή και γιατρού

Σε αργία έχει τεθεί και ο 46χρονος γιατρός νοσοκομείου στο Ηράκλειο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook