Ακαριαίος ο θάνατος του 46χρονου στην Αρχοντική – Τι έδειξε η νεκροψία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του 46χρονου Λ.Σ. στην Αρχοντική Ρεθύμνου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου την Τετάρτη.

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν τον βρήκε η σύζυγος του, που ανησύχησε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής δύο ημέρες.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το θύμα επλήγη στον θώρακα και στα άνω άκρα από χόνδρους μακρύκαννου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου με σκάγια που χρησιμοποιούνται για θήρα αγριογούρουνου!

Επίσης, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε και κάταγμα στο ένα άνω άκρο. Ο ίδιος εκτίμησε πως ο 46χρονος εβλήθη από απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων και τα σκάγια έπληξαν τον πνεύμονα και το μυοκάρδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Οι  έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου έχουν από την πρώτη στιγμή μπροστά τους μία δύσκολη υπόθεση. Πρώτον, γιατί το θύμα ήταν μέλος μίας οικογένειας με «ιστορικό» βεντέτας αλλά και γιατί ο ίδιος περιγράφεται από τις ως τώρα καταθέσεις ως ένα άτομο βίαιο, με ποινικό παρελθόν, που είχε διαφορές με πολλούς ανθρώπους.

Σε πρώτη φάση, οι αστυνομικοί φαίνονται να αποκλείουν «σύνδεση» της δολοφονίας με τις παλιές υποθέσεις και στρέφονται κυρίως στο προσωπικό του παρελθόν και τις διαφορές που ο ίδιος μπορεί να είχε.

Από την πρώτη στιγμή έχουν ληφθεί πολλές καταθέσεις, από το στενό και το ευρύ περιβάλλον του 46χρονου, από συγχωριανούς και ανθρώπους που τον γνώριζαν, ενώ έγιναν και προσαγωγές υπόπτων, για τους οποίους δεν προέκυψαν στοιχεία.

GOODnet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook