Έκκληση οικογένειας και φίλων για πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα του Φώτη Τσάλου

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Φώτη Τσάλου απευθύνουν έκκληση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα του γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Ο Φώτης Τσάλος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί στην Παραλιακή του Ηρακλείου και πλέον δίνει μάχη για την ζωή του στην εντατική του Βενιζελείου.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου απευθύνουν έκκληση προκειμένου να βρεθούν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει: «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Το τροχαίο έλαβε χώρα στην παραλιακή Ηρακλείου στην είσοδο του λιμανιού, Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 9 το πρωί.

Εάν είδε κάποιος το συμβάν ή έχει κάποια πληροφορία, σας παρακαλούμε όλοι θερμά να επικοινωνήσετε μαζί μας ακόμα και ανώνυμα.

Δυστυχώς ο Φώτης δεν φόραγε το κράνος του, όμως οι συνθήκες από τα λίγα που βρίσκουμε έως τώρα, δεν μας βοηθούν σε σχέση με τα τραύματα που έχει να καταλάβουμε τι έχει συμβεί ακριβώς.

Να είστε όλοι καλά, ο Φώτης είναι σταθερά στην κατάσταση του και είμαι βέβαιος ότι “φορτίζε锨για να επιστρέψει κοντά μας σύντομα!

Να είστε όλοι καλά και σας παρακαλώ άλλη μια φορά, έστω μια κοινοποίηση θα μπορούσε να μας φέρει πολύ χρήσιμες πληροφορίες!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook