Φόνος Αντώνη Καργιώτη: Βαριές κακουργηματικές διώξεις στους 4 συλληφθέντες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αντιμετωπίζουν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group μετά τον φρικιαστικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος όταν τον απώθησαν και τον έριξαν στο νερό ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο την ώρα του απόπλου.

Τελικά το βράδυ ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του ανθρώπου που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη στον θάνατο από τον καταπέλτη του Blue Horizon.

Για τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν δίπλα του, ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού επίσης χαρακτήρα για άμεση συνέργεια για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Τέλος στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Και η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Εφόσον καταδικαστούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon αντιμετωπίζουν ποινές που φτάνουν ακόμα και τα ισόβια. Τέλος, διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για ευθύνες του Λιμενικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook