Σοκαριστικό video από το Ηράκλειο: 15χρονο κορίτσι χτυπάει άγρια 13χρονο αγόρι και τραβούν με κάμερα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία 15χρονη βασανίζει με σαδιστικό τρόπο ένα 13χρονο αγόρι στο Ηράκλειο.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα πολύ σκληρό βίντεο από περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκεύη (15/09) και αποτυπώνει τον ξυλοδαρμό ενός 13χρονου από ένα 15χρονο κορίτσι.

Στο βίντεο, όπως αναφέρει το Mega, ακούγεται η ανήλικη να λέει στον συμμαθητή της να σταματάει να μιλάει, καθώς και να τον πιέζει στο κεφάλι με αρκετή δύναμη, να τον βαράει με μπουνιά και να τον σπρώχνει.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, την περασμένη Παρασκευή (15/09) στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Ωστόσο, κανένας δεν φάνηκε να αντιδρά!

Το χρονικό

Όλα έγιναν στις 15 Σεπτεμβρίου στην καρδιά του Ηρακλείου με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί και να κρύψει το πρόσωπό του με ένα καπέλο.

Η 15χρονη όχι μόνο δεν σταματά, αλλά σφίγγει το παιδί από το λαιμό. Ο 13χρονος επιλέγει να μην σηκώσει χέρι σε ένα κορίτσι. Κάθεται και υπομένει χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι αντιδράσεις των υπολοίπων στο σημείο.

Πίσω από το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει τις σκηνές ακούγονται άλλες δύο φωνές. Δύο άτομα που δείχνουν να διασκεδάζουν. Ο ένας μάλιστα ζητάει από την 15χρονη να συνεχίσει.Η λήψη ολοκληρώνεται με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Οι γονείς του 13χρονου αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Έκαναν χθες μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook