Νέα “βόμβα” στο Βενιζέλειο: Παραιτήθηκε και ο νέος διοικητής – Παρέμεινε μόλις 6 μέρες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες σύμφωνα με πληροφορίες ο υπηρεσιακός διοικητής του Βενιζελείου Χάρης Λυδάκης ο οποίος κλήθηκε να καλύψει τη θέση της διοίκησης που “καροτομήθηκε” από το υπουργείο Υγείας.

Ο κ.Λυδάκης άντεξε μόλις έξι ημέρες στην “ηλεκτρική καρέκλα” του διοικητή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεχόταν αφόρητες πιέσεις από το υπουργείο για να προχωρήσει το “εντέλλεσθαι” μετακίνησης παθολόγου από το Βενιζέλειο προς το Ρέθυμνο.

Μόνο που ήδη είχε αναφέρει ότι το “εντέλλεσθαι” θα πρέπει να να σταματήσουν κι ότι με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνεται το ΤΕΠ του νοσοκομείου. Μάλιστα o κ.Λυδάκης ανέλαβε ο ίδιος την εφημερία στο Ρέθυμνο για να δοθεί διέξοδο στην εκρηκτική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε καθήκοντα ο κ.Λυδάκης είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του λέγοντας ότι πρέπει ” να αναληφθούν πρωτοβουλίες για διακοπή του φαινομένου των μετακινήσεων με «εντέλλεσθαι» ιατρικού προσωπικού προς άλλες δομές, με αποτέλεσμα την τεκμηριωμένη αποδυνάμωση του νοσοκομείου μας τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ηθικού..”.

Η παραίτηση είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει άγνωστο αν έγινε δεκτή.

Πηγή: politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook