Έφυγε από την ζωή η μαχήτρια της ζωής Ραφαέλα Πιτσικάλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη η οποία έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 21χρονη κοπέλα έφυγε από την ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλια της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003) βυθίζοντας στην θλίψη τους οικείους της αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων που βρισκόταν στο πλευρό της στην σκληρή μάχη που έδινε.

Η νεαρή κοπέλα τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής. Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί Χανιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειας της.

Ο Γολογοθάς για την 21χρονη κοπέλα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, όταν η 17χρονη, τότε κοπέλα, είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και με τους γιατρούς να προχωρούν στη: Σάρκωμα Ewing.

Από εκείνη την ημέρα η Ραφαέλα έδινε το δικό της αγώνα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία αποδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής.

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Στην τελευταία της ανάρτηση η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την οικογένειας της δηλώντας πως ήταν «μια από της ομορφότερες στιγμές της».

Flashnews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook