Αποκλειστικό: Άρση της άδειας λειτουργίας του Παγκρητίου Σταδίου! Κλειστό εως και την Δευτέρα και βλέπουμε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η σημερινή σύσκεψη του Αντιδημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Τσαπάκη με τα στελέχη του Παγκρητίου Σταδίου και τεχνικούς επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας του Ηρακλείου που αναφωνεί απογοητευμένη… «Ξαναμπλέξαμε».

Το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό εως και την Δευτέρα όποτε και αναμένεται να έχει υποβληθεί τεχνική έκθεση για την έκταση της ζημιάς στο ανατολικο στέγαστρο , τον τρόπο αποκατάστασης και το χρόνο.Αύριο και το Σάββατο θα επιχειρηθεί να απομακρυνθούν τα ξηλωμένα πάνελ και να γίνει ο τεχνικός έλεγχος ώστε να υπάρξει πλήρης καταγραφή.

Χθες σύμφωνα με πληροφορίες του Politica.gr άρθηκε και η άδεια λειτουργίας του Παγκρητίου Σταδίου απο τις  υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης που έχει την αρμοδιότητα της αδειοδότησης.Αυτο σημαίνει οτι δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε χρήση εως ότου επανέλθει η άδεια λειτουργίας.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένεται να αποφασιστεί και το αν μπορεί να ενεργοποιηθεί το Plan B, που αποκάλυψε χθές στον Politica 89.8 ο κ.Τσαπάκης για την μερική επαναλειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου , η οποία θα αφορά μόνο στους στεγασμένους χώρους και στο βοηθητικό στάδιο με είσοδο κοινού και χρηστών αποκλειστικά απο την δυτική πλευρά του σταδίου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook