Τέλος και επίσημα ο Ιβάν Σλάβοβ – Το μήνυμα του Βούλγαρου: “Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ιβάν Σλάβοβ που πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Ιβάν Σλάβοβ, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ, επιστρέφει στην πατρίδα του όπου πρόκειται ν’ αναλάβει την ίδια θέση στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ήταν χαρά και τιμή για μένα η παρουσία μου στην Κρήτη και στην κορυφαία ομάδα του νησιού, η οποία λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Στο διάστημα παραμονής μου στο Ηράκλειο έκανα μόνο φίλους και δέθηκα συναισθηματικά με την ομάδα, γι’ αυτό και θα συνεχίσω να είμαι υποστηρικτής της”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του τμήματος Scouting, Ivan Slavov, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα μας το Νοέμβριο του 2022.

Ivan, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook