Με τον ΟΦΗ στην Ολλανδία

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 22:51

Pics | Στιγμές από την άφιξη του ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Παρακολουθήστε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο μετά από 21 μέρες στην Ολλανδία όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 22:40

Επέστρεψε στην βάση του ο ΟΦΗ

Λίγο με τις δέκα έφτασε η αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο μετά από 21 μέρες προετοιμασίας στον Ολλανδία.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 17:59

Ξεκούραση και μετά στα… βαθιά στον ΟΦΗ

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφού ο Γιώργος Σίμος με τους συνεργάτες του έδωσαν διήμερο ρεπό στους παίκτες.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 17:01

Το… ψάχνει ο Βαζ

Ο τραυματισμός του τον άφησε μακριά από αρκετές προπονήσεις ωστόσο φαίνεται πως έχει επιστρέψει ορεξάτος και έτοιμος να δωαει άμεσα στην ομάδα.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 16:01

Να…φουλάρει στο Ηράκλειο ο Φερέιρα

Ο Βραζιλιάνος σίγουρα θα έχει αρκετές απαιτήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι στην προετοιμασία.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 12:36

Έδειξε καλά στοιχεία ο Νοικοκυράκης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο φιλικό και έδειξε πολύ ανεβασμένος από την τελευταία του παρουσία σε φιλικό.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 11:03

Έριχναν το ξύλο τους οι Σαουδάραβες

Μπορεί στον ΟΦΗ να το είδαν σαν μια καλή προπόνηση λίγο πριν αποχώρηση η ομάδα από την Ολλανδία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με την ομάδα της Αλ Φέιχα.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 01:45

Ξεκουράστηκαν για τα καλά…

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να είναι βασικοί την φετινή χρονιά δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αλ Φέιχα παίρνοντας τις ανάσες τους.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 01:31

Πήρε χρόνο και ο Σηφάκης

Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης παίρνοντας και αυτός το χρόνο του στο τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ.

Κώστας Παπαδόπουλος / 31/07 00:56

Ο Ντίνας θα δώσει λύσεις φέτος

Χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι ως αλλαγή ωστόσο κατάφερε από στημένες φάσεις που τις περισσότερες τις κέρδισε αυτός να απειλήσει την εστία της αντίπαλης ομάδας.