Μεγάλη τιμή για το στίβο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Νεανίδων-Εφήβων του ΟΦΗ, εκπροσωπεί τη χώρα μας, στο Ευρωπαικό Κύπελλο Πρωταθλητών Συλλόγων Εφήβων –Νεανίδων, που θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, στη Leiria (Πορτογαλία).

«Είναι μια μεγάλη τιμή για το σωματείο μς και τους αθλητές μας. Είναι μια σπουδαία αναγνώριση για την προσπάθεια τους» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ και συνοδός της αποστολής, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Οι νεάνιδες του Ο.Φ.Η. θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες Αουντέτες (Εσθονία), Τάμπερεεν (Φινλανδία), ΠΑΚ (Ολλανδία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ολντ Μπόις (Ελβετία) και Σπαρτάκ Ντούμνιτσα (Σλοβακία) και θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν, σπουδαίες εμπειρίες.

Την αποστολή του ΟΦΗ συνοδεύουν και οι προπονητές Γιάννης Αντωνακάκης, Γιώργος Κόκκινος, Χρήστος Λίτσικας, Αντώνης Τσατσάκης.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, με ανακοίνωση τους, ευχαριστούν  την Περιφέρεια Κρήτης, το ΣΕΓΑΣ  και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής .

Παρακάτω η αποστολή του ΟΦΗ:

1. Μαρία – Γεωργία Χανιωτάκη
2. Ζωή Μπαλαμούτη
3. Αφροδίτη Μανιού
4. Μελίνα Καστρινού
5. Ντορζάνα Κότσι
6. Εγλάντίνα Μέτα
7. Μπεατρίς Λοπινέ
8. MARKAKI MARIA
9. Ραφαέλα Κοσμαδάκη
10. Χάρις Κοκκίνου
11. Στυλιανή Καλογιαννάκη
12. Αθηνά Μαλλιωτάκη

Προπονητές
Γιάννης Αντωνακάκης
Γιώργος ΚόκκινοςS
Χρήστος Λίτσικας
Αντώνης Τσατσάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook