Σπουδαία επίδοση και από τον Σταμάτη Παπαδάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο 44χρονος αθλητής του ΟΦΗ για ακόμη μια χρονιά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Σπουδαία επίδοση και εμφάνιση από τον αθλητή του ΟΦΗ Παπαδάκη Σταμάτη στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και πρώτος Κρητικός αθλητής. 

Ο 44χρόνος αθλητής του ΟΦΗ για ακόμη μια χρονιά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας η οποία συνοδεύτηκε με μια νέα ατομική επίδοση και ένα καλό πλασάρισμα στην γενική κατάταξη τερματίζοντας τα 42.2 χιλιόμετρα της κλασικής διαδρομής σε χρόνο 2 ώρες 38 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.

Παρά τις κακές -για τη διεξαγωγή του αθλήματος- καιρικές συνθήκες, με ιδιαίτερα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και ποσοστό υγρασίας το οποίο πλησίαζε το 90%, κατάφερε να κατακτήσει την 19η θέση σε σύνολο 15.279 αθλητών οι οποίοι τερμάτισαν τον αγώνα.

Ταυτόχρονα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου στο οποίο αγωνίστηκε εκπροσωπώντας τον ΟΦΗ κατέλαβε την 11η θέση.  Επίσης ήταν ο πρώτος από τους περίπου 500 κρητικούς αθλητές που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο.

Ο κ. Παπαδάκης Σταμάτης είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και Διευθυντής στο 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Επίσης είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής – με ερευνητικό αντικείμενο τη φορητή μάθηση- παρέχοντας και εκπαιδευτικό έργο ως Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.