Επιτυχίες του ΟΦΗ και στο σκάκι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σπουδαίες επιτυχίες σημείωσαν οι σκακιστές και σκακίστριες του ΟΦΗ που συμμετείχαν στους αγώνες των νεανικών πρωταθλημάτων που έγιναν στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα η Εύα Σερπετσιδάκη πήρε την πρώτη θέση στο παγκρήτιο πρωτάθλημα κορασίδων (ηλικίας μέχρι 14 ετών) και προκρίθηκε στο αντίστοιχο  πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την πρόκριση πήρε ακόμα και ο  Γιώργος Καδιάνης στα αγόρια μέχρι 12 ετών, ενώ στα κορίτσια μέχρι 16 ετών η Κατερίνα Γρατσέα έχασε την πρόκριση σε αγώνα μπαράζ, αν και ισοβάθμισε στην πρώτη θέση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί και η πολλή καλή απόδοση  των άλλων σκακιστών του ΟΦΗ που είχαν προκριθεί από τα τοπικά πρωταθλήματα που ήτανοι Νίκος Σερπετσιδάκης – Μίνως Μαργαρίτης (αγόρια μέχρι 10), Ίριδα Βιτσαξάκη (κορίτσια μέχρι 10), Νίκος Βιτσαξάκης (αγόρια μέχρι 12), Γιώργος Μαργαρίτης – Γιώργος Παπαδάκης (αγόρια μέχρι 14), Μιχαέλα Χατζάκη (κορίτσια μέχρι 14) και Δημήτρης Μαρκομιχελάκης (αγόρια μέχρι 16).

Με τους αγώνες του 2ου γύρου συνεχίζεται την Κυριακή (ώρα έναρξης 11πμ) το ομαδικό Κύπελλο Κρήτης με τις εξής συναντήσεις:

ΟΦΗ – ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΡΙΘΥΜΝΑ – ΟΦΗ 2000
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ – ΚΥΔΩΝ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ – ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

Οι ομάδες θα αγωνιστούν με τετραμελείς συνθέσεις στις έδρες των σωματείων που αναγράφονται πρώτα, των οποίων οι σκακιστές θα έχουν τα «λευκά» στην πρώτη σκακιέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook