Δείπνο Αντωνακάκη στους προπονητές στίβου του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πήρε την 9η θέση στην Ελλάδα και συνέχισε την παράδοση που θέλει τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην ελίτ του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού. 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

To τμήμα στίβου του ΟΦΗ, κράτησε και φέτος ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης, στους προπονητές του τμήματος, τους ευχαρίστησε για την πολύ σοβαρή δουλειά που έκαναν και φέτος και κράτησαν το τμήμα, σε υψηλό επίπεδο.

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Αντωνακάκης “παρ’ ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, για διάφορους λόγους, καταφέραμε να είμαστε και φέτος μέσα στα δέκα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Πέρσι ήμασταν στην 10η θέση, φέτος στην 9η. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, με δικά μας παιδιά. Στόχος μας ο στίβος του ΟΦΗ να συνεχίσει να αποτελεί ένα απο τα τμήματα που κάνουν περήφανο τον σύλλογο”.

Οι προπονητές του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, είναι οι Γιώργος Οικονομάκης, Γιώργος Κόκκινος, Μπάμπης Ρεθυμνιωτάκης, Γιάννης Βαλέργας, Φιλία Μαρουλή, Μανώλης Μανωλακάκης και Μπίρη Δέσποινα.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, ευχαριστούν τον μεγάλο χορηγό που είναι η ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΑΕΒΕ-ΖΩΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook