Στην τέταρτη θέση στην Ελλάδα το τμήμα στίβου του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, σταθερά στην ελίτ των κορυφαίων σωματείων της χώρας, εξακολουθεί να κάνει περήφανο το σύλλογο.

Με βάση την αξιολόγηση του 2023, με την ολοκλήρωση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων, το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί μια απο τις κορυφαίες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος στο παρελθόν, έχει τερματίσει δυο φορές στην 3η θέση, ενώ πέρσι ήταν στην 9η θέση.

Όπως τονίζει ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης “θέλω να συγχαρώ τους προπονητές και τους αθλητές μας, για την πράγματι μεγάλη αυτή επιτυχία, που δείχνει την δυναμική του τμήματος στίβου του ΟΦΗ.

Η επιτυχία αυτή, κλείδωσε με τους βαθμούς που πήραμε στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο ψηλά. Έχουμε άλλες δυο φορές πάρει την τρίτη θέση.

Τώρα επιστρέφουμε και πάλι στις υψηλές θέσεις. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους είναι δίπλα μας και τους γονείς, που μας συμπαραστέκονται. Επίσης, τον μεγάλο χορηγό μας, την εταιρεία Φαρσάρης, χωρίς την βοήθεια του οποίου, δεν θα τα είχαμε καταφέρει”..

H συγχαρητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

“Στην συγχαρητήρια ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρει, για την επιτυχία του τμήματος στίβου του ΟΦΗ:

Μεγάλη επιτυχία, για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ μας!

Με την ολοκλήρωση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων, τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, στην φετινή αγωνιστική περίοδο!

Η επιτυχία, είναι σπουδαία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΟΦΗ κατέλαβε την 4η θέση, μεταξύ 345 σωματείων σε όλη τη χώρα!

Να σημειωθεί ότι δυο φορές στο παρελθόν, ο ΟΦΗ, είχε καταλάβει την 3η θέση στην Ελλάδα!

Πέρσι, ο ΟΦΗ είχε την 9η θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει όλους τους προπονητές και τους αθλητές, για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία, που κάνει το σύλλογο μας, περήφανο”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook