Pics | Με χαμόγελα και σε οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας του τμήματος κολύμβησης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, είναι μια οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε, στην ετήσια κοπή της πίτας του τμήματος, που έγινε στην ταβέρνα “Χατζής”, στου Κοκκίνη Χάνι.

Μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέλη της επιτροπής κολύμβησης του ΟΦΗ, προπονητές, αθλητές και γονείς, γιόρτασαν όλοι μαζί και ευχήθηκαν οι κολυμβητές του ΟΦΗ, να συνεχίσουν να κάνουν με τις επιδόσεις τους, περήφανο το σύλλογο.

Με καλό φαγητό, παιχνίδι, χορό και τον ύμνο του ΟΦΗ να παίζει δυνατά, το κολυμβητικό τμήμα του ΟΦΗ, έκοψε την πίτα του με την ευχή και η φετινή χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες, για τους κολυμβητές του συλλόγου.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αποστολάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους γονείς που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στον ΟΦΗ και ανέφερε ότι θα γίνει απο την πλευρά της διοίκησης, το καλύτερο δυνατό, ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά, που αθλούνται.

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελλίδης, συνεχάρη το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, για τις επιτυχίες του και ανέφερε και ο ίδιος ότι μέσα απο την διπλή του ιδιότητα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να βοηθήσει τον αθλητισμό και τα μικρά παιδιά.

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης, ο οποίος υπήρξε κολυμβητής, αλλά και σπουδαίος πολίστας του ΟΦΗ, είπε στα παιδιά ότι εκεί που είναι σήμερα αυτά, ήταν κάποτε και εκείνος και τους ζήτησε να βάζουν στόχους και να πιστεύουν στα όνειρα τους.

Ο επικεφαλής προπονητής της κολύμβησης του ΟΦΗ Γιάννης Ζελεσκίδης, δήλωσε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των αθλητών του και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά, μια καλή και πετυχημένη σεζόν.

Η δημιουργία μιας μικρής πισίνας, που θα καλύψει τις ανάγκες παραμένει οραματικός στόχος, της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και προς αυτήν την κατεύθυνση γίνονται ενέργειες, γεγονός που φέρει την πλήρη αναβάθμιση του υγρού στίβου του συλλόγου.

Στην εκδήλωση, έγινε αναφορά και παρουσίαση όλων των ηλικιακών τμημάτων, με τις φετινές επιδόσεις των κολυμβητών του ΟΦΗ, μέσα σε χειροκροτήματα.

Η επιτροπή κολύμβησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη τους και έκανε δώρο σε όλα τα παιδιά, απο ένα αθλητικό μπουκάλι με το όνομα του κάθε παιδιού.

Τα μπουκάλια, ήταν προσφορά του καφέ Barrio Alto.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η μικρή κολυμβήτρια του συλλόγου Ελένη Ζελεσκίδη.

Το φλουρί ήταν ένα χρυσό Αγιοκωνσταντινάτο προσφορά, του ταμία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Κουμπενάκη.

Την πίτα, με το σήμα του ΟΦΗ, επιμελήθηκε το μέλος της επιτροπής κολύμβησης Εμμανουέλα Μαυράκη.

Η εκδήλωση είχε και λαχειοφόρο αγορά, με 85 δώρα, που βρήκε η επιτροπή κολύμβησης του ΟΦΗ, η οποία αποτελείται απο τους Αργυρώ Σταυρίδη, Εμμανουέλα Μαυράκη, Ράνια Βαμποράκη, Ειρήνη Σταυρίδου, Γιάννη Μανδαλενάκη.

Η επιτροπή κολύμβησης του ΟΦΗ ευχαρίστησε όλες τις εταιρείες που πρόσφεραν, στην εκδήλωση του τμήματος και ανανέωσε το ραντεβού με γονείς και αθλητές για την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook